75 Yaş Üzeri Vatandaşlarımıza Aşı Uygulaması Başlamıştır. Randevu alarak aşınızı yaptırabilirsiniz.
09 Mart 2021

4.jpg

75 yaş üzeri vatandaşların aşı olmak için sisteme tanımlanmıştır. Salgınında risk grubunda olan 75 yaş üzeri vatandaşlar, aşı randevusunu 182 nolu çağrı merkezinden veya MHRS sisteminin www.mhrs.gov.tradresinden alabilecekler. Sistemde, 'Aile Hekimi' ve 'Hastaneden' seçeneklerini tıkladıktan sonra, tarih ve saat bilgilerini seçerek, randevunuzu tamamlayabilirsiniz.

75 YAŞ ÜSTÜ AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

MHRS üzerinden koronavirüs aşı randevusu nasıl alınır sorusu en çok merak edilen konuların başında geliyor.

MHRS üzerinden randevu oluşturmak için www.mhrs.gov.tr adresine girin.

Üyeyseniz bilgilerinizi girerek sisteme giriş yapın. Eğer üye değilseniz “Üye Ol” seçeneğini tıklayıp üyelik oluşturun.

Koronavirüs aşı randevusu almak için sisteme giriş yaptıktan sonra “Aşı Randevusu Al” seçeneğini tıklayın.
"Aile Hekiminden” ve “Hastaneden” olmak üzere iki seçenek çıkıyor. İstediğiniz seçeneği tıklayıp tarih ve saat bilgilerini seçtikten sonra randevunuzu oluşturabilirsiniz. Randevu bilgileri SMS ile telefona iletilecek.