İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Hakan YANAR

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

ÖZGEÇMİŞ

1972 yılında Yozgat ili Boğazlıyan ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Boğazlıyan’da tamamladı. Lise öğrenimini Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı.  Önlisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamladı.Lisans Öğrenimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı. Memuriyete 1993 yılında Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Aşağınarlı Sağlık Ocağında göreve başladı. 1994-1995 yıllarında Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Devecipınar Sağlık Ocağinda , 1995-1999 yıllarında Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Boğazlıyan 1 Nolu ve 2 Nolu Sağlık Ocağında Sağlık Memuru olarak görev yaptı. 2000 yılından itibarende Boğazlıyan Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak göreve başladı. 15.09.2018 tarihinden Boğazlıyan Devlet Hastanesi ’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.