T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Boğazlıyan Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

İskender ÖZER

Sağlık Bakım ve Hizm. Müdürü

1982 yılında Yozgat ili Boğazlıyan ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Boğazlıyan’da tamamladı. 1999 yılında Lise öğrenimini Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı.  2010 yılında Ön-lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamladı. 2013 yılında Lisans Öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini 2016 yılında Aksaray Üniversitesi Sağlık Kurumları Ekonomisi ve Yönetimi bölümünde tamamladı.  Memuriyete 2007 yılında Yozgat İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Boğazlıyan Devlet Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak göreve başladı. 2015 yılından tarihinden Boğazlıyan Devlet Hastanesi ’nde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.